Zwangerschapsforum 2019

Je bent zwanger en op zoek naar een zwangerschapsforum 2019. Bijvoorbeeld omdat je uitgerekend bent in dat jaar. Of omdat je het nieuwste forum voor zwangere vrouwen zoekt. We hebben de meest populaire fora voor je op een rij gezet. Ontdek wat Viva, babybrabbels of een ander platform voor jou kan betekenen.Uitgerekend in 2019

Je bent uitgerekend in januari 2019 of december 2019, of ergens hier tussenin. Het is logisch dat je naar vrouwen zoekt die in dezelfde maand zijn uitgerekend. Handig, zo kunnen jullie ervaringen delen. Ook vind je veel tips. Denk maar eens aan de babyuitzet of leuke bevallingsverhalen. Ben je uitgerekend in 2019, meld je dan zeker aan op een van de onderstaande fora:

Er zijn nog veel meer forums waar jij je kunt aanmelden. Dit zijn echter de meest actieve websites met veel leden.

Forum zwangere vrouwen 2019

Een forum voor zwangere vrouwen heeft je veel te bieden. Dit zijn de voordelen van een forum of community:

  • Sterk groepsgevoel
  • Je gaat in gesprek met andere zwangere vrouwen
  • Je ontvangt veel tips
  • Forum is zowel op desktop als mobiel bereikbaar

Op een forum voor zwangere vrouwen vind je niet alleen gelijkgestemden, je doet ook nieuwe contacten op. Regelmatig ontstaan er vriendschappen tussen twee of meer vrouwen. Misschien woont er wel iemand bij jou in de buurt. Het is dan heel fijn om eens samen af te spreken. Jullie kunnen elkaar helpen tijdens de zwangerschap en de opvoeding van jullie kinderen.

Het Viva forum voor zwangere vrouwen

Het Viva zwangerschapsforum is onderdeel van de normale Viva website. We hebben bekeken hoe actief het Viva forum is. Er worden regelmatig nieuwe topics in het onderdeel zwanger aangemaakt. Dagelijks verschijnen er reacties. Zonder account kun je meelezen, maar niet reageren.

Praat op het Viva forum mee over uitgerekend in 2019, zwanger worden boven je 35e of onderwerpen als IVF of kinderopvang.

Baby forum Brabbels

Op de website van Brabbels vind je een leuk baby forum. Praat over alles wat met jouw baby te maken heeft. Je vindt hier onderwerpen over kraamtijd, opvoeding en oppas. Daarnaast kun je vragen stellen of je verhaal kwijt over baby, dreumes, peuter en kleuter. Brabbels heeft de onderwerpen heel praktisch ingedeeld. Het subforum ‘mama’ is bedoeld voor onderwerpen over moederen, alleenstaande moeders of moeder worden op latere leeftijd.

Hoe actief is het baby forum Brabbels? Er worden regelmatig nieuwe onderwerpen geplaatst. Dagelijks komen er leuke reacties binnen. Zonder account mag je alles meelezen maar niet reageren. Wil je actief meedoen, maak dan een account op Brabbels aan.Aanmelden Zwangerschapspagina

Ook Zwangerschapspagina is een bekend forum. In het begin van de 21e eeuw was het zelfs het meest bekende zwangerschapsforum. Inmiddels zijn er verschillende fora bijgekomen en is het wat rustiger op Zwangerschapspagina.

Het forumgedeelte bestaat uit verschillende onderdelen. Dit zijn onder andere algemeen, kinderwens, zwanger zijn en de vlindertuin. Je kunt een vraag stellen aan een verloskundige, kraamdeskundige of voedingskundige. Nieuw is het UWV webcare team op Zwangerschapspagina.

Aanmelden op Zwangerschapspagina is net als bij voorgaande fora volledig gratis. Zonder geldig account kun je gewoon meelezen maar niet reageren.

Zwangerschapsforum België

België heeft zijn eigen zwangerschapsforum. De meeste Belgische vrouwen melden zich aan bij Baby.be. Het zwangerschapsforum België bestaat uit de onderdelen ‘ik wil zwanger worden’, ‘jouw zwangerschap’, ‘de bevalling’, ‘je baby’ en nog veel meer onderdelen. Dit Belgische forum is helaas niet erg actief. Er worden regelmatig nieuwe onderwerpen aangemaakt maar niet beantwoord. We zien hier voornamelijk veel reclame voorbijkomen. Er is gelukkig ook een alternatief voor zwangerschapsforum België. Meld je aan bij Brabbels of 9maand.be.  Hier is in ieder geval een stuk meer activiteit.

Geboorteclub 2019

Bij een geboorteclub 2019 of zwangerschapsforum 2019 vind je vrouwen die in dezelfde maand als jou zijn uitgerekend. Zoek in dit geval specifiek naar een geboorteclub forum. Deze vind je onder andere op de website van Babybytes, Ikbenzwanger en Wij. Op een geboorteclub forum kun je nuttige informatie en leuke en emotionele verhalen delen. Een geboorteclub is in de meeste gevallen gratis. Moet je betalen voor aanmelding bij een geboorteclub? Bedenk dan goed of je dit wilt. Er zijn genoeg grote en bekende fora waar je volledig gratis mag deelnemen.

Zwangerschapsforum Facebook

Het kan zijn dat je geen interesse hebt in een forum. Dit kunnen we ons heel goed voorstellen, omdat je een apart account aan moet maken. Gelukkig zijn er ook diverse zwangerschap groepen op Facebook te vinden. We hebben een aantal van de meest populaire Facebook groepen voor zwangere vrouwen op een rij gezet:

  • Mama’s hoekje: 3,8 duizend leden
  • Zwanger & bevallen: 2,2 duizend leden
  • Ik ben zwanger – tips & weetjes: 2,4 duizend leden
  • Zwanger worden (zusters): 4 duizend leden
  • Zwangerschap/ babyspullen. Koop/ruil: 10 duizend leden

In veel van deze populaire groepen worden meer dan 10 berichten per dag geplaatst. Zo ben je er zeker van dat het hier om actieve Facebook groepen gaat. Je kunt een Facebook groep heel eenvoudig zelf opzoeken. Open de Facebook website of de app op je telefoon. Gebruik de zoekfunctie van Facebook zelf en typ het woord ‘zwanger’ en selecteer de optie groepen. Je ziet nu een lijst met alle Facebook groepen voor zwangere vrouwen.

Let op het verschil tussen een Facebook groep of pagina. Een Facebook pagina is vaak gelinkt aan een website. Je kunt een pagina volgen en op berichten reageren, maar niet met andere leden discussiëren.


Oud & Nieuws 2018
De artikelen op deze website zijn van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. Raadpleeg bij medische problemen of vragen altijd een arts of verloskundige. *Policy* *Disclaimer*

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.