Zalando kortingscode 2019, dit zijn de werkende kortingscodes

Shop jij ook zo graag bij Zalando? Dit is de online shop voor kleding, schoenen en modeaccessoires. Met de Zalando kortingscode 2019 winkel je extra voordelig. Zo is er een kortingscode van 10% of 20%. In sommige gevallen loopt je voordeel op tot wel 50%. Deze extra korting krijg je op je aankoop. Ontdek alle kortingen voor 2019.Zalando in het kort

Voordat je ergens iets bestelt, is het handig om te weten of het bedrijf betrouwbaar is. Zalando is in 2008 in Duitsland opgericht. Sinds 2010 is het bedrijf op de Nederlandse markt actief. Via de webshop koop je mode en trends voor dames, heren en kids.

Is Zalando betrouwbaar? Ja, bij deze online modewinkel heb je 100 dagen recht op retour. Ze bieden een gratis levering en gratis retour sturen. De website is aangesloten bij thuiswinkel Waarborg. Dit maakt de webshop betrouwbaar.

Zalando kortingscode besteden

Heb je een Zalando werkende kortingscode ontvangen? Let erop dat je deze korting vaak slechts eenmaal kan besteden. Het gaat hier vaak om een persoonlijke kortingscode. In andere gevallen is de code slechts een beperkte periode geldig.

De werkende kortingscode Zalando 2019 gebruiken is niet moeilijk. We hebben de voorwaarden op de website van deze aanbieder bekeken. Zo is een kortingscode slechts eenmaal per bestelling inwisselbaar. De code is niet van toepassing op artikelen die afgeprijsd zijn. Ook kun je hier geen cadeaubon mee aanschaffen. Bij het terugsturen van de bestelling is de kortingscode niet opnieuw geldig. Toch wel belangrijk om hier rekening mee te houden.

Kortingscode Zalando voor dit jaar

Let erop dat je geen oude voordeel kortingen gebruikt. Deze zijn niet meer geldig. Let daarom altijd goed op de verloopdatum. De Zalando kortingscode 2019 is soms beperkt geldig. Bespaar veel geld en bekijk de acties voor dit jaar.

Hij is er weer: 10% tot 20% korting op je aankoop

Hieronder vind je de Zalando kortingscode 2019:

 1. Ontvang 10% korting op je bestelling
 • Geldig in het hele jaar
 • Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste aankoop
 1. Zalando Lounge tot 75% korting
 • Hele jaar geldig
 • Meld je aan als lid van Lounge en ontvang kortingen tot wel 75%
 1. Zalando Outlet tot 50% extra korting
 • Hele jaar geldig

Bezoek Outlet en ontvang kortingen die oplopen tot 50%. Je hebt geen speciale werkende kortingscode Zalando nodig. De korting is al verrekend in de verkoop prijs.Zalando kortingscode werkend

Op zoek naar een Zalando kortingscode werkend? Het probleem is dat veel codes niet werken. Toch vind je de werkende kortingscode Zalando 2019 op verschillende websites. Je hebt hier te maken met een verkooptechniek die jou naar de website van het modebedrijf doorstuurt. De kortingscode is niets anders dan korting die je ook bij Zalando zelf ontvangt.

We hebben online een werkende kortingscode Zalando gevonden voor 20% korting op schoenen. Met deze korting zijn we naar de Zalando website gegaan. Opvallend was dat je vanuit de kortingscode website direct wordt doorgestuurd naar de Zalando website, afdeling outlet. De korting van 20% zat al in de verkoopprijs verrekend. Niks geen Zalando kortingscode 2019, alleen maar een doordachte verkooptechniek.

Zalando versus andere webshops

We voorzien je graag van een werkende kortingscode Zalando. Helaas is er geen echte kortingscode en ontvang je dit voordeel bij de website van de webshop zelf. Shop in de outlet of meld je aan voor de nieuwsbrief of Zalando Lounge. Op deze manier kan je veel geld besparen.

Is deze webshop echt wel zo goedkoop? We hebben een paar merkkleding van Zalando vergeleken met andere webshops. Hieronder vind je de verschillen:

Adidas Stan Smith sneakers

 • Zalando €94,95
 • Bol.com vanaf €44,95

Noppies Daphne zwangerschapsrok off White

 • Zalando €54,95
 • Bol.com €32,99

Billieblush schoudertasje Toekan

 • Zalando €14,95
 • Bol.com €13,98

Deze producten zijn eind 2018 met elkaar vergeleken. Het kan best dat de verhoudingen op een later moment anders liggen.

Over het algemeen zijn veel producten bij bol.com goedkoper. Houd er wel rekening mee dat de collectie van bol.com anders is dan op Zalando. Mode en accessoires in de Outlet zijn vaak wel weer wat goedkoper. Het is dus even goed kijken en vergelijken. Op deze manier heb je helemaal geen Zalando kortingscode nodig.

Werkende kortingscode Zalando België

Belgische inwoners zijn op zoek naar een werkende kortingscode Zalando België. Ook hier komen we weer met dezelfde bevindingen. Websites die een Zalando kortingscode 2019 aanbieden gebruiken een verborgen verkooptechniek. Je kunt ook rechtstreeks naar de webshop van deze aanbieder gaan. Hier profiteer je van dezelfde aanbiedingen. Schrijf je zeker in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste aankoop. Dit is een mooie korting die je zeker niet mag missen.

Kortingscode Zalando €5

Veel mensen zijn op zoek naar de kortingscode Zalando €5. Eigenlijk slaat deze kortingscode helemaal nergens op. Je ontvangt immers al 10% korting wanneer jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Sinds de nieuwe privacywetgeving AVG heb je altijd het recht je weer uit te schrijven voor deze nieuwsbrief. Je zit dus niet vast aan wekelijkse mailtjes in je inbox. Gewoon de link onderaan de mail volgen en je bent weer van de nieuwsbrief af. En mooiste van alles is: je hebt toch lekker die 10% kortingscode ontvangen.

Zalando oplichting en fraude

Je bent vast wel eens op zoek gegaan naar Zalando oplichten. In 2015 is de webshop voor ruim 18,5 miljoen euro opgelicht. Dit was mogelijk omdat het bedrijf haar klanten op rekening liet betalen. Hierdoor konden fraudeurs grote hoeveelheden kleding en schoenen bestellen en ervoor kiezen om deze pas later te bepalen. Dit heeft het bedrijf een flinke financiële schade opgeleverd.

Er is nog meer nieuws met betrekking tot Zalando oplichten. In 2017 ontvingen veel mensen een e-mail van webwinkel Zalando. Hierin werd gevraagd om op een link te klikken en in te loggen. Deed de klant dit niet, dan zou zijn account verwijderd. In werkelijkheid waren het oplichters die deze e-mail verstuurden. Via een link naar een valse website konden ze inloggegevens onderscheppen.

Er is altijd sprake van Zalando oplichten via pakketjes. Verschillende personen krijgen ongevraagde  pakketjes geleverd. Vervolgens komt iemand aan de deur die zijn pakketje opeist. Je raadt het al: de oplichter gaat er met het pakketje vandoor en jij mag betalen. Neem daarom geen ongevraagde pakketjes aan. Mocht het voor de buren zijn, controleer dan goed het adres op het pakketje. Zet niet zomaar je handtekening voor ontvangst. Laat bij twijfel het pakketje via het postkantoor bezorgen. Mocht er iemand aan de deur komen om zijn pakketje op te halen, vraag dan altijd naar legitimatie.


Oud & Nieuws 2018
De artikelen op deze website zijn van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. Raadpleeg bij medische problemen of vragen altijd een arts of verloskundige. *Policy* *Disclaimer*

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.