Top 7 beste cryptocurrency forum voor Nederland

Je bent op zoek naar het beste cryptocurrency forum of altcoin forum. Hier kun je discussiëren over Bitcoin en overige cryptocurrency. Nederlanders hebben de keuze uit verschillende fora, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. We hebben de 7 meest bekende fora op een rij gezet.

Wie op cryptocurrency forum of crypto forum Nederland zoekt, komt op desktop of mobiel verschillende zoekresultaten tegen. Een forum met een mobiele versie heeft de voorkeur, zo kun je altijd en overal berichten lezen en meediscussiëren. Bij de top 7 beste crypto fora hebben we dan ook alleen websites meegenomen die zowel een desktop als mobiele versie hebben.1. Cryptocompare.com

Dit is het meest bekende en misschien wel beste cryptocurrency forum wereldwijd. De website Cryptocompare toont een duidelijk overzicht van coins met bijbehorende koersen. Ook vind je hier veel informatie rondom mining en wallets. Het forum bestaat uit meer dan 2150 topics en duizenden gebruikers. Dit is een zeer actief platform waar vrijwel iedere minuut iets wordt gepost. Discussiëren gebeurt hier in het Engels, maar wie een Nederlandstalige reactie achterlaat wordt echt niet geband. Dit gebeurt wel bij het plaatsen van affiliate- of referal links.

Tip: de cryptocurrency webwinkel (hardware wallet, boeken, coin set en nog veel emer).

2. Belegger.nl

Dit populairste cryptocurrency forum staat op plaats nummer 1 van Nederlandstalige crypto fora. De website Belegger.nl houdt zich bezig met alles omtrent aandelen, beurskoersen en cryptocurrency. Je vind je het laatste nieuws, analyse en advies en een druk bezocht forum. De topics bestaan niet alleen uit discussies over cryptocurrency maar ook over Nederlandse aandelen en buitenlandse aandelenbeurzen. Op doordeweekse dagen is het hier druk, in het weekend wordt er toch nog iedere 5 minuten een nieuw bericht geplaatst.

3. Tweakers.net

Ook de website Tweakers.net is een populaire cryptocurrency forum waar veel Nederlanders samenkomen. Tweakers is een website dat zich richt op technologie. Met nieuwsonderwerpen, reviews, een marktplaats en eigen forum trekt de website maandelijks gemiddeld 4 miljoen bezoekers. Deze druk bezochte website is al enkele malen verkozen tot website van het jaar. Het Tweakers forum is wat rustiger dan voorgaande twee fora, daarom staat Tweakers op nummer 3.

4. Bitcointalk.org

Dit Engelstalige forum staat ook wel bekend als Bitcoin forum of altcoin discussion. Hier discussieer je niet alleen over Bitcoin en overige cryptocurrency maar ook over de achterliggende technologie, beleggersstrategieën en nieuws wereldwijd. Op dit actieve crypto forum komen iedere minuut een aantal nieuwe reacties voorbij.

5. Coingids.nl

De website Coingids.nl biedt beknopte informatie over cryptocurrency wallets en echanges. Het bijbehorende cryptocurrency forum trekt Nederlanders en Belgen. Ondanks de verschillende onderwerpen wordt dit crypto forum iets minder goed bezocht. Gemiddeld wordt er iedere 10 tot 30 minuten een nieuwe reactie geplaatst.

6. Reddit.com

We hebben getwijfeld of Reddit.com niet wat hoger in onze lijst van meest populaire cryptocurrency forum moet komen te staan, maar we zochten voornamelijk populaire Nederlandstalige websites. Reddit is een Amerikaanse sociaal nieuwswebsite waar het mogelijk is om over al het nieuws te discussiëren. Hier hoort ook de wereld van de cryptocurrency bij. Elke cryptomunt heeft zijn eigen forum met verschillende onderwerpen. Het is mogelijk om berichten in de vorm van een eigen tekst of een link te plaatsen.

7. Cryptocurrencytalk.com

Alweer een Engelstalig cryptomunt forum met verschillende discussies en het laatste nieuws. Hoewel de voertaal Engels is, kunnen gebruikers ook kiezen voor een lokaal forum zoals Nederlands. Hier wordt echter zeer weinig geplaatst.

De 7 bovenstaande crypto fora zijn een absolute aanrader. Daarnaast wordt er druk gediscussieerd over cryptomunten op fora zoals Forum.fok.nl en Iex.nl. Laat je mening spreken.


Oud & Nieuws 2018
De artikelen op deze website zijn van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. Raadpleeg bij medische problemen of vragen altijd een arts of verloskundige. *Policy* *Disclaimer*

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.