Over ons

Over Kind & Gezin

De website Kind & Gezin is een initiatief van een ervaringsdeskundige op het gebied van zwangerschap, kinderen en opvoeden. Momenteel werken 3 personen mee aan deze website.

Oprichting Kind & Gezin

In juni 2013 werd de website Kind & Gezin opgericht, met als doel het delen van kennis en informatie over zwangerschap. Later werd deze informatie uitgebreid naar baby, kind, opvoeding en lifestyle. In 2015 werd de website in een nieuw jasje gestoken. De paarse layout veranderde naar het frisse mintgroen. In 2016 lieten we een logo ontwerpen. Dit logo beeldt een ouder met kind uit, die samen de wereld omarmen. Omdat wij ook de wereld met liefde omarmen.

Vanaf de eerste dag van de oprichting heeft deze website zich gericht op mobielvriendelijkheid. We zijn eerlijk over cijfers. In 2014 trok de website in totaal ruim 650.000 bezoekers. In 2017 bezochten ruim 1,4 miljoen bezoekers de website.

Toekomstvisie

Deze website blijft elk jaar groeien. Dat is mooi, want zo weten we dat we anderen helpen met het vinden van (achtergrond)informatie. Onze toekomstvisie? We willen niet perse de grootste worden. Wél willen we de meest uitgebreide informatie aan (zwangere) vrouwen, mannen, opa’s en oma’s, stiefouders en geïnteresseerden bieden.

Adverteren

Bedrijven en ervaringsdeskundigen die hun kennis via deze website willen delen, een samenwerkingsverband aan willen gaan óf willen adverteren, kunnen zich melden op info@zwangerbuikkramp.nl. Vraag naar de mogelijkheden.

Bloggers

We zijn niet meer op zoek naar bloggers. Voor zakelijke doeleinden, neem contact op met: info@zwangerbuikkramp.nl.

Over de publicatiedata

Eind 2017 zijn we van CSM veranderd. Dit heeft ertoe geleid dat alle artikelen die sinds 2013 geschreven zijn, een nieuwe publicatiedatum hebben gekregen. Hierbij geldt het volgende: artikelen met publicatiedatum vóór 1 januari 2018 zijn eerder gepubliceerd, te weten tussen 10 juni 2013 en 31 december 2017. Artikelen met een publicatiedatum op of na 1 januari 2018 zijn ook daadwerkelijk op deze datum gepubliceerd. Het kan voorkomen dat een artikel een flinke update krijgt: ook dan wordt de datum aangepast.

Deze website bevat meer dan 700 informatieve artikelen.

 

Oud & Nieuws 2018
De artikelen op deze website zijn van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. Raadpleeg bij medische problemen of vragen altijd een arts of verloskundige. *Policy* *Disclaimer*