Ouders Van Nu Magazine en voordeelpas

Het Ouders Van Nu Magazine wordt uitgegeven door Sanoma, een Finse Uitgeverij. Met een abonnement op Ouders van Nu ontvang je 16 keer per jaar het tijdschrift bij jou thuis. Daarnaast profiteer je van een hoop korting met de Ouders Van Nu voordeelpas. Lees hier alles over de voor-en nadelen van een Ouders van Nu abonnement.
Over Ouders van Nu

De website oudersvannu.nl is door Sanoma Media Netherlands BV in 1997 geregistreerd. Dit mediabedrijf staat bekend als tijdschriften uitgeverij waaronder Ouders Van Nu, Veronica Magazine, Donald Duck en Autoweek.

Ouders van Nu is een Magazine dat al ruim 40 jaar wordt uitgegeven. Jonge ouders lezen alles over de zwangerschap tot en met de opvoeding en ontwikkeling van baby en peuter. Ook informatie over kinderen tot aan de brugklas wordt gedeeld. De website biedt wisselende informatie, achtergrond nieuws en speciale aanbiedingen.

Abonnement op Ouders van Nu Magazine

Hoewel steeds minder mensen kiezen voor een tijdschriftenabonnement, kan het Ouders Van Nu Magazine toch interessant zijn. Jaarlijks worden er 16 nummers uitgegeven, 4 per kwartaal. Een Ouders Van Nu abonnement geeft recht op de papieren versie en digitaal lezen.

Het Ouders Van Nu Magazine gratis ontvangen kan alleen wanneer Sanoma hier een speciale aanbieding voor heeft. Een proefabonnement is voordelig geprijsd. Zo hebben nieuwe abonnees de keuze uit een proefabonnement op Ouders Van Nu bestaande uit 4 keer of 8 keer het magazine met een korting oplopend tot 27%.

Op zoek naar een kortingscode Ouders Van Nu abonnement? Diverse websites bieden een kortingscode aan, maar dit voordeel is ook op de website van Ouders Van Nu zelf te vinden. Op de website magazine.nl van Sanoma staan altijd de nieuwste magazine aanbiedingen.

Ouders van Nu voordeelpas

De Ouders Van Nu voordeelpas staat los van het magazine. Iedereen kan de voordeelpas aanvragen. Deze kost €14,95 per jaar.

Met de voordeelpas profiteer je van 10 tot 40% korting op honderden producten. Deze kortingen zijn te vinden bij winkels als HEMA, Hunkemöller, VTwonen en Belvilla. Met de Ouders Van Nu voordeelpas krijg je ook korting bij Wehkamp, Zalando en bol.com. Shop je veel bij deze winkels, dan is de voordeelpas zeker interessant. Je krijgt in ieder geval korting op fashion, babyspullen, speelgoed, cadeaus, wonen en nog veel meer.

De Ouders Van Nu voordeelpas opzeggen kan telefonisch, online of schriftelijk. Het lidmaatschap op de voordeelpas duurt een jaar en wordt zonder opzegging automatisch verlengd. Opzeggen van het lidmaatschap moet minimaal een maand voordat het nieuwe lidmaatschapsjaar ingaat. Na het opzeggen van de Ouders Van Nu voordeelpas kun je gedurende het nog lopende jaar gewoon gebruik blijven maken van alle kortingen.

Ouders van Nu box

De gratis Ouders van Nu box is leuk voor aanstaande ouders. Vraagt de Ouders Van Nu zwangerbox en babybox gratis aan en ontvang tijdschriften, producten en belangrijke informatie. De inhoud van de Ouders Van Nu Box kan wisselen. Je ontvangt veelal een fopspeen, balsem, luiers en andere producten. Lees hier meer over de gratis Ouders Van Nu box.

De Ouders Van Nu schooltas

Regelmatig komt Uitgeverij Sanoma met leuke aanbiedingen. Eerder was het de Ouders Van Nu luiertas, later de Ouders Van Nu schooltas. Het is sinds 1 januari 2018 niet meer mogelijk om deze schooltas aan te vragen.
Korting bij Centerparcs

Zin in een korte of lange vakantie? Profiteer van de Ouders Van Nu korting bij Centerparcs. Zo ontvang je 20% vroegboekkorting wanneer je een zomervakantie bij Centerparcs boekt. Let erop dat je de vroegboekkorting vaak ook ontvangt wanneer je rechtstreeks bij Centerparcs boekt. Ouders van Nu heeft ook wel eens interessante Centerparcs aanbiedingen zoals een verblijf in maart of april voor slechts €249.

In het verleden zat er 50% korting op een verblijf bij Centerparcs in de Ouders Van Nu babybox. Afhankelijk van de periode kan Ouders Van Nu opnieuw met deze aanbieding komen.

Praat mee op het Ouders Van Nu forum

Kom in contact met aanstaande of jonge ouders en wissel handige tips uit. Vind nieuwe vrienden en bespreek alle mogelijke onderwerpen over zwangerschap, geboorte en kinderen. Aanmelden bij het forum is gratis. Het aanmaken van een account kan door te registreren met Facebook of door middel van een e-mailadres. Met het registreren heb je niet alleen toegang tot het forum maar ook tot de zwanger- en baby app. Daarnaast kun je meedoen aan mooie winacties.

Download de gratis zwanger- en baby app

De Ouders Van Nu app geeft informatie over de zwangerschap en de periode daarna. Ontvang informatie en weetjes die zijn afgestemd op de uitgerekende geboortedatum. Bekijk de lijst met meer dan 2000 babynamen, lees interessante artikelen en het laatste nieuws van Ouders Van Nu.

De Ouders Van Nu app is te downloaden voor iPhone en Android. Heeft de Ouders Van Nu app een storing, probeer dan eerst uit te loggen en opnieuw in te loggen. Vaak is het probleem dan verholpen.

Ouders Van Nu opzeggen

Of je nu een abonnement op het magazine hebt of in het bezit bent van de voordeelpas, je kunt deze altijd opzeggen. Hoe je de Ouders Van Nu voordeelpas kan opzeggen hebben we hierboven al beschreven. Het Ouders Van Nu Magazine opzeggen kan bij de klantenservice van Sanoma. Ook hierbij gelden dezelfde regels. Het abonnement wordt jaarlijks verlengd, tenzij je dit minimaal een maand van tevoren opzegt. Opzeggen kan telefonisch, via het online vragenformulier of schriftelijk. Ook kan dit via de website opzeggen.nl, waarbij je een brief verzendt. Let erop dat hieraan kosten zijn verbonden, beter regel je de opzegging zelf.

Klacht over Ouders van Nu

Heb je een klacht over Ouders Van Nu, meld dit dan aan Sanoma zelf. Ze hebben een uitgebreide klantenservice die telefonisch bereikbaar is op 088 5500 250. Via het online contactformulier ontvang je binnen vijf werkdagen antwoord. Je kunt hier terecht voor alle vragen over abonnementen, bezorging en het wijzigen van het adres. Ook kun je hier je probleem melden.

Wordt je klacht door Ouders Van Nu niet serieus in behandeling genomen. Via de website www.klacht.nl kun je ook je klacht uiten. Sanoma kan hierop reageren maar doet dit over het algemeen niet. Neem daarom liever persoonlijk contact op met Uitgeverij Sanoma.


Oud & Nieuws 2018
De artikelen op deze website zijn van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. Raadpleeg bij medische problemen of vragen altijd een arts of verloskundige. *Policy* *Disclaimer*

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.