Litebit ervaringen / review

Litebit is een platform dat de mogelijkheid biedt om cryptocurrency ’s te kopen en verkopen. De website verhandelt eind 2017 meer dan 50 verschillende cryptomunten. Op zoek naar Litebit ervaringen of Litebit review? We hebben deze website uitvoerig getest.

  • Kosten: 7
  • Aanmelden: 8
  • Verwerkingstijd: 8
  • Financiële toegankelijkheid: 6
  • Gebruiksgemak: 9
  • Betrouwbaarheid: 8
  • Klantenservice: 8
  • Bereikbaarheid: 6
  • Website: 10
  • Eindcijfer: 7,7

Hoe Litebit werkt

Kopen en verkopen van cryptomunten gebeurt vaak via cryptocurrency exchanges. Het gaat hier om handelsplatformen waar alles razendsnel gaat. Voor de beginnende investeerder kan dit net even Too Much zijn. Litebit is een tussenhandelaar, ze kopen zelf cryptomunten in en bieden deze via hun website aan. Cryptocurrency bezitters kunnen deze munten ook weer aan Litebit verkopen. Voorwaarden is dat Litebit de betreffende munt accepteert.

 Litebit kosten

De transactiekosten liggen nagenoeg gelijk met andere brokers of cryptocurrency handelaren. In sommige gevallen is Litebit duurder, in andere gevallen juist goedkoper.

Om de transactiekosten zo laag mogelijk te houden, heeft Litebit een interne betaalmethode in de vorm van Litebit credits. Wie een bestelling plaatst met Litebit credits betaalt geen onnodige transactiekosten. Een credit staat gelijk aan 1 euro.

De vergoedingen die Litebit hanteert is verwerkt in de prijs bij aankoop of verkoop. De tarieven op de website liggen daarom niet gelijk met de huidige marktwaarde, simpelweg omdat de tarieven inclusief fee zijn. Dit maakt het allemaal veel transparanter. Voor de kosten geven we Litebit een 7.

 Litebit ervaringen

Wat zijn de Litebit ervaringen? We hebben ons aangemeld bij Litebit. Het aanmelden ging betrekkelijk eenvoudig, zonder verificatie is het mogelijk om dagelijks tot €75 te verhandelen. De tier1 verificatie geeft een dagelijkse limiet van €350. Dit loopt bij tier3 op tot een dagelijkse limiet van €35.000.

We hebben ons aangemeld tot en met tier3. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van de kopieID app van de overheid, waarbij een watermerk over ID of paspoort wordt gebracht. Litebit heeft deze methode van identificeren geaccepteerd.

Het aanmelden verliep snel en eenvoudig en voelde vertrouwd aan. Met betrekking tot de aanmelding en verificatie geven we Litebit een 8.

 Litebit review, het handelen

Iedere minuut worden de koersen geüpdated. We zijn begonnen met lage bedragen en hebben voor €15 per cryptomunt aangekocht. Wat ons opviel was dat Litebit een aantal Litebit hosted wallets aanbiedt: hierbij slaat Litebit de bitcoins of andere cryptomunten op de eigen server op. Het is hierdoor niet nodig om software wallets te downloaden. Niet voor alle cryptomunten is een Litebit wallet beschikbaar.

Bestellingen worden snel verwerkt, ook met betrekking tot het storten of opnemen van geld. We vonden het prettig dat het bij Litebit mogelijk is om met lage bedragen te handelen. Helaas is dit in december aangepast, het is nu alleen nog mogelijk om bestellingen te plaatsen van minimaal €200 per cryptomunt. Met betrekking tot de verwerkingstijd geven we een 8, voor financiële toegankelijkheid een 6 en voor gebruiksgemak een 9.

 Is Litebit betrouwbaar?

Litebit staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 63661438. Litebit is een onderdeel van 2525 Ventures b.v. Adresgegevens en telefoonnummer staan netjes op de website vermeld. Vanwege grote drukte worden e-mails niet altijd direct beantwoord, de telefonische ondersteuning staat al enige tijd uitgeschakeld. We hebben eenmaal de klantenservice moeten benaderen, omdat de Gulden coin niet was overgeschreven naar onze Litebit wallet. Het probleem was binnen 24 uur opgelost. Met betrekking tot betrouwbaarheid krijgt Litebit van ons een 8 en voor klantenservice ook een 8. Voor bereikbaarheid geven we ze een 6.

De website is stabiel en werkt optimaal, we ondervonden geen problemen hiermee. Hiervoor geven we Litebit een 10.

 Litebit beoordelingen

Via diverse websites zijn Litebit beoordelingen terug te vinden waaronder de Facebookpagina van het bedrijf zelf of trustpilot. De website Litebit scoort over het algemeen goed.

Mensen die zochten naar Litebit ervaringen waren ook op zoek naar Litebit review, Litebit beoordelingen en Litebit betrouwbaar.


Oud & Nieuws 2018
De artikelen op deze website zijn van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. Raadpleeg bij medische problemen of vragen altijd een arts of verloskundige. *Policy* *Disclaimer*

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.