Le Ran du Sablier (Chabrier) verboden voor kids

Misschien heb je er wel eens van gehoord of is het helemaal nieuw: camping Le Ran du sablier. Je schrijft het eigenlijk als Le Ran du Chabrier. Het gaat hier om een camping voor swingers. Wat je hier uit op kunt halen is dat deze camping verboden is voor kids.

Swing kamperen in Frankrijk is enorm populair. Om even dieper in detail te treden, op deze camping draait het allemaal om een soort partnerruil. Toegang op deze camping is mogelijk voor iedereen vanaf 21 jaar. Een familiecamping is dit dan ook zeker niet!

Gezinnen, vergeet camping Le Ran du Chabrier

Het is opvallend hoeveel gezinnen naar deze camping zoeken. Hierbij wordt vaak de camping verkeerd gespeld, namelijk Le Ran du Sablier. Maar goed, dat maakt nu even niets uit. Ruimdenkende mensen hebben hier de mooiste vakantie van hun leven. De camping is voorzien van een klein aantal staanplaatsen voor caravan, camper of tent. Ook zijn er vakantiehuisjes/ stacaravans aanwezig. Het gaat hier dus om een vrij kleine maar gezellige camping. Met een buitenzwembad, bar, (nacht)club en restaurant biedt de camping voldoende voorzieningen.

Gemeenschap, zoals we dat noemen, is op de camping overal toegestaan. Het personeel staat het alleen niet in het zwembad toe. We zeggen het nogmaals: Dit is absoluut geen camping voor gezinnen met kinderen.

Faciliteiten op Le Ran du Chabrier

Vergeleken met andere campings is deze swingers camping vrij goedkoop. Met een disco/nachtclub is het iedere avond feest. Deze nachtclub is voor alle campingbewoners vrij toegankelijk. De camping ligt in een bosrijke omgeving met voldoende schaduw. De sfeer is goed, het publiek afwisselend.

Het primitieve uiterlijk kan voor sommigen een probleem zijn, anderen zien hier juist de charme van in. De ligging met steile hellingen is wel iets om rekening mee te houden. Kom je met de caravan of camper, dan moet deze de hellingen aan kunnen.

Winkels liggen op ruime afstand en zijn moeilijk bereikbaar door het ruige gebied. Neem dan ook voldoende proviand en kleding mee. Zorg ook voor een (tweepersoons) goedkope slaapmat die je vóór je tent (of elders) kan neerleggen: absoluut een aanrader.

Dit heb je zeker nodig:

En dan nog mooie/ uitdagende lingerie:


Oud & Nieuws 2018
De artikelen op deze website zijn van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. Raadpleeg bij medische problemen of vragen altijd een arts of verloskundige. *Policy* *Disclaimer*

2 comments

  1. Deze omschrijving is vrij accuraat, behalve dan dat er op Le Ran Du Chabrier géén (openlucht)zwembad is. Zwemmen kan er wel – maar dan in de rivier, de Cèze. Het is de ‘gewone’, meer luxueuze naturistencamping aan de óverkant van de rivier die een zwembad heeft, La Genèse.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.