Instagram download en account aanmaken

Instagram is een app om foto’s te delen met familie, vrienden en de rest van de wereld. Het delen van foto’s op Facebook verschuift naar andere social media websites. Steeds meer mensen zoeken naar Instagram download en Instagram aanmaken. Deze dienst voegt regelmatig iets nieuws toe. Zo is er Instagram Stories, dat vergelijkbaar is met het populaire Snapchat.Het ontstaan van Instagram

Wie heeft Instagram bedacht en hoe lang bestaat Instagram? De Instagram download  is in oktober 2010 gelanceerd. Kevin Systrom en Mike Krieger hebben dit programma bedacht. In korte tijd groeide de website aan populariteit. Meer dan 30 miljoen gebruikers gingen over tot Instagram aanmaken. Ondanks de grote populariteit bleef het bedrijf met slechts 12 werknemers bescheiden klein. In april 2012 werd de website en app overgenomen door Facebook. Hoewel er geen precies bedrag bekend is, werd Instagram voor rond de 1 miljard dollar overgenomen.

Hoe werkt Instagram?

Instagram download is een gratis app voor iOS, Android en Windows Phone. Opvallend is dat het delen van foto’s via Facebook terugloopt. De website is een onderdeel van Facebook is (sinds 2012). Niet iedereen weet dit, en dat maakt ook niks uit. Niet alleen is het programma via de app te gebruiken maar ook via de website zelf.

Bij de vraag “wat is Instagram” wordt gelijk duidelijk dat deze app dezelfde functie heeft als Facebook. Instagram aanmaken werkt dan ook vrijwel hetzelfde. Door gebruik te maken van een filter kunnen geüploade foto’s en video’s worden gedeeld. Een video mag maximaal 60 seconden duren. De video kan bij het afspelen niet op pauze worden gezet. Dit is een verschil met Facebook, waar dit wel kan.

Naast het uploaden en delen van foto’s en video’s zijn er nog meer functies. Instagram gebruikers kunnen vrienden volgen. De app heeft een aantal extra functies. Instagram download voor Windows kan hier. Verder vind je Instagram download in de Google Play Store en op iTunes. Instagram aanmaken is zeer eenvoudig: volg alle stappen.

Handig:

Boek Instagram voor dummies

In beeld met Instagram in 60 minuten

Wat is Instagram Direct?

Met Instagram Direct is het mogelijk foto’s en video’s met specifieke personen of in groepen te delen. Ga eerst naar Instagram download en Instagram aanmaken. Bekijk de app: deze beschikt over een inbox. Via de inbox deel je persoonlijke foto’s en video’s. Onder elke foto is het mogelijk om reacties te plaatsen. Met Direct kan een foto naar maximaal 15 personen tegelijkertijd worden gestuurd. Het delen van foto’s via Direct kan naar volgers of niet volgers. Het is via Instagram Direct mogelijk om foto’s en video’s te sturen die na enige tijd vanzelf verdwijnen.

Instagram Live video (terugkijken)

Instagram aanmaken en direct gebruiken? Sinds 2016 is er het Instagram Live video. Hierbij deel je een video live. Deze beelden worden door Instagram niet opgeslagen. De video mag maximaal 1 uur duren. Volgers kijken live mee met de video. Na afloop van de live-uitzending verdwijnt deze weer. Instagram Live video terugkijken is dus niet mogelijk.

Wat is Instagram Stories?

Nog een veel gestelde vraag, “wat is Stories”. Deze functie lijkt veel op Snapchat. Met Stories worden momenten gedeeld die na 24 uur weer verdwijnen. Overigens zitten veel van de functies ook op Facebook. Niet zo vreemd, het programma is tenslotte van Facebook.Instagram Feed app

Instagram download en Instagram aanmaken is redelijk eenvoudig. Toch vragen sommige mensen zich af “wat is Instagram Feed”. Dit is het startscherm van de app waarin alle foto’s zichtbaar zijn van mensen die gevolgd worden. Een gebruiker maakt een foto en deelt deze via de website of de app. De foto verschijnt bij zijn of haar volgers op het startscherm. Door het maken van een goede Feed kan de populariteit groeien. Sommige delen prachtige natuurfoto’s, leuke selfies of bijzondere momentopnamen. Om extra op te vallen is het mogelijk gebruik te maken van de foto filters.

Gebruik van hashtags

Ga aan de slag na Instagram aanmaken. Bij het plaatsen van een foto is het mogelijk bepaalde woorden toe te voegen. Door gebruik te maken van een hashtag of hekje (#) komt de foto in een overzicht. Hier staan ook andere foto’s die dezelfde hashtag hebben. Deze functie werkt alleen wanneer het profiel openbaar is.

De meest populaire hashtags wereldwijd zijn: love, beauty, dress, cute, smile, food, instagood, follow en vele andere hashtags. Door te kiezen voor de juiste hashtags wordt de foto goed gepromoot. Dit is vooral van belang voor bedrijven. Instagram gebruikers kunnen een foto zoeken door gebruik te maken van de zoekfunctie. Hierbij scan je op gebruikte hashtags.

Hoe verdient Instagram geld?

Het ontwikkelen en onderhouden van Instagram download kost geld. Het bedrijf genereert inkomsten door middel van verkoop van advertentieruimte. Sinds oktober 2015 is het in Nederland mogelijk om op dot platform te adverteren. Het adverteren op de website en in de app vergroot de naamsbekendheid van bedrijven. Populaire personen adverteren wel eens. Ook kunnen nieuwe en bestaande producten gepromoot worden.

Het adverteren kan via het programma zelf. Omdat Instagram en Facebook aan elkaar gekoppeld zijn, kan adverteren ook via Facebook. In dit geval bepaalt de adverteerder waar de advertenties verschijnen.

Instagram en auteursrecht

Let op bij Instagram download en het plaatsen van content. Op alle foto’s en video’s die een gebruiker deelt rust auteursrecht. Wat op Instagram geplaatst wordt, is geen eigendom van het programma. Ook wordt de website geen eigenaar van de content. Met content bedoelen we foto’s, video’s, maar ook teksten. Gebruikers bepalen zelf hun privacy instellingen. Hiermee heb je zelf in de hand welke foto’s gedeeld mogen worden. Overigens is ook het delen van andermans foto’s zonder toestemming niet toegestaan. Wat wel is toegestaan is een link naar foto’s delen. Afbeeldingen embedden mag ook.

Nog vragen/ opmerkingen over Instagram download en Instagram aanmaken, laat het hieronder weten. We plaatsen de reactie na goedkeuring en geven eventueel antwoord.


Oud & Nieuws 2018
De artikelen op deze website zijn van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. Raadpleeg bij medische problemen of vragen altijd een arts of verloskundige. *Policy* *Disclaimer*

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.