Geef eens wat cryptomunten cadeau

De feestdagen, een verjaardag, jubileum of bruiloft: er is altijd een gelegenheid voor een cadeau. Wordt het een bos bloemen, aftershave of een doosje bonbons? Misschien wel een staatslot of een kraslot, hiermee gun je de ander een financieel goede toekomst. Doe eens gek en geef eens wat cryptomunten cadeau.Loon of zakgeld in cryptomunten

Wereldwijd bieden steeds meer werkgevers de mogelijkheid om een gedeelte van het salaris uit te laten betalen in Bitcoins. Er zijn zelfs al een aantal kinderen die hun zakgeld in Bitcoin ontvangen. Waarom zou de Bitcoin of een andere cryptomunt geen leuk kado kunnen zijn?

We vinden het heel normaal om iemand een staatslot of kraslot cadeau te doen. Natuurlijk is dit leuk, de lol is er echter snel vanaf. Een minuut krassen of binnen 5 minuten de trekkingsuitslag bekijken, je weet direct of je miljonair bent. Of juist niet, die kans is helaas vele malen groter.

Met één of meerdere cryptomunten geef je iemand heel lang plezier. Iedere dag weer kan de ontvanger kijken hoeveel zijn cryptomunten waard zijn. Met wat pech daalt de koers. De kans is echter aanwezig dat de cryptomunten steeds meer waard worden. Een cadeau waar iemand ook op de lange termijn iets aan heeft. Het blijft spannend, elke dag weer. Bovendien bepaalt de ontvanger zelf wanneer hij of zij zijn cryptomunten inruilt voor echt geld.

Tip: hieronder vind je een Luxe Cryptocurrency Coin Set
Set van 3 Crypto Munten – Bitcoin Ethereum Litecoin

Wallet aanmaken

Iemand die al in cryptomunten zit, heeft ook al een wallet. Het is dan vrij eenvoudig om cryptomunten naar de wallet over te maken.

Voor veel mensen is de wereld van de cryptocurrency volledig nieuw. Cryptomunten cadeau doen begint dan ook met het aanmaken van een wallet. In veel gevallen wordt de wallet geïnstalleerd op desktop pc, tablet of smartphone. Wie cryptomunten cadeau wil doen kan het beste kiezen voor een papieren wallet of een hardware wallet. Dit is veel gemakkelijker overdraagbaar.

Het aanmaken van een papieren wallet kan niet voor iedere cryptomunt, maar in ieder geval wel voor Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dogecoin en een aantal andere cryptomunten. De paper wallet is in veel gevallen aan te maken via de officiële website van de munt zelf.

Een andere manier om cryptomunten cadeau te doen is het aanmaken van een account bij Litebit. Deze cryptocurrency handelaar biedt verschillende Litebit wallets, te gebruiken voor cryptomunten die hier ook verhandelbaar zijn. Op deze manier kunnen meerdere cryptomunten onder één account worden opgeslagen.

Bewaar inlogcodes of wachtwoorden zorgvuldig en draag deze over aan de begunstigde. Wijs de ontvanger erop dat de wallet zonder deze codes niet meer bereikbaar is.

Cryptomunten op een originele wijze schenken

Het is natuurlijk niet zo leuk om iemand alleen een papiertje met inlogcodes gegeven. Daarom hebben we een originele Crypto Giftcard gemaakt. Download dit pdf-bestand in en print deze uit. Vul de ontbrekende gegevens zelf in en stop de giftcard inclusief inlogcodes in een mooie envelop. De giftcard is hier te downloaden. Print hem uit, vul in en geef deze cadeau. Overigens kun je ook een hardware wallet kopen en hier cryptomunten opzetten. Helaas zijn deze wallets wel vrij prijzig én niet altijd eenvoudig te begrijpen.


Oud & Nieuws 2018
De artikelen op deze website zijn van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. Raadpleeg bij medische problemen of vragen altijd een arts of verloskundige. *Policy* *Disclaimer*

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.