Beste babycook (2019)

Een babycook of foodprocessor baby is erg praktisch. Hiermee kun je verse babyvoeding bereiden. Het gaat om een combinatie van stomer en blender, ideaal voor de lekkerste babyhapjes. Welke baby food processor moet je kiezen? Hieronder vind je 5x beste babycook (2019). Uiteraard ontvang je ook nog wat tips over het gebruik van dit apparaat.Dit is een babycook

Misschien heb je nog niet van een babycook gehoord, of ben je op zoek naar meer informatie hierover. Een babycook wordt ook wel babyvoeding maker of foodprocessor genoemd. Dit is een apparaat met twee functies: pureren (blender) en voedsel gaar stomen (stomer).

Afhankelijk van het merk en het model kan de babycooker ook ontdooien, verwarmen en zelfs steriliseren.

Dit kun je met de babycooker

Met de babycook kun je de volgende dingen:

  • Stomen van producten zoals aardappels, vlees, rijst en groenten. Dankzij stomen blijven voedingsstoffen behouden.
  • Pureren van de voeding. Je kunt de fijnheid van de babyvoeding zelf bepalen, afhankelijk van de leeftijd van baby.

Een babycook combineert twee apparaten in één. Je maakt op een gezonde manier een babymaaltijd klaar, en hoeft hier geen verschillende apparaten voor aan te schaffen. De babycooker wordt dan ook steeds meer verkocht.

Beste babycook 2019

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle verschillende babycookers? We hebben een selectie gemaakt van de best verkochte baby cookers. Hierbij heb je de keuze uit bekende merken als Philips Avent, Alecto en Babymoov. Hier komt ie: 5x beste babycook 2019!

1. Philips Avent SCF870/20 – Stomer

Een stomer en blender ineen. De Avent SCF870/20 – stomer is de best verkochte en volgens ons ook de beste babycook 2019. Stoom groenten, aardappelen of andere producten totdat het gaar is. Draai de kan om en pureer de maaltijd tot de juiste fijnheid. Naast stomen en blenden is deze voedingsbereider ook geschikt voor het verwarmen van voedsel. De kan heeft een capaciteit van 450 ml (vloeistoffen) of 800 ml (vaste voeding). Werkt op netstroom. Je ontvangt er ook nog een handig receptenboekje bij.

Bekijk de Philips Avent SCF870/20 – Stomer

2. Philips Avent SCF883/01 – Stomer/ blender

Alweer van het merk Philips Avent, dat voor een uitstekende kwaliteit staat. Met deze stomer blender maak je op een leuke en eenvoudige manier de lekkerste babymaaltijden. Je kunt met dit apparaat ook verwarmen en ontdooien. Met de kan van e1en liter kun je tot wel 4 maaltijden bereiden. Je ontvangt er ook nog een bewaarkan van 120ml, een spatel en receptenboekje bij. Alweer een uitstekende keus om je baby de lekkerste maaltijden voor te schotelen.

Naar de Philips Avent SCF883/01 – Stomer/ blender

3. Alecto BFP-88 Baby cooker

We stappen nu over naar het merk Alecto. Een voordelig geprijsde stomer/ blender die ook nog eens kan steriliseren. Met 5 verschillende functies zoals stomen, blenden, pureren, opwarmen en steriliseren. Word helemaal compleet geleverd met 2 mixbekers van 350 ml en 500ml. Uiteraard ontvang je er ook een stoomdeksel, stoommandje, maatbeker en spatel bij. Deze accessoires vind je aan de zijkant van het apparaat, waardoor alles netjes is opgebergd.

Bekijk de Alecto BFP-88 Baby cooker

4. Babymoov Nutribaby Plus keukenmachine

Vijf functies in één apparaat. Dit betekent een gezonde maaltijd voor baby en kind. Ook dit apparaat behoort tot de beste babycook 2019. Hij heeft een fraai en modern design dat binnen de moderne keuken past. deze alles in 1 keukenmachine kan zowel stomen als koken, maar ook opwarmen en ontdooien. Daarnaast nog de functies pureren en steriliseren. In het midden een overzichtelijk en handig bedieningspaneel met maar liefst 10 verschillende programma’s. De Babymoov babycook wordt geleverd inclusief een kom van 704 milliliter, spatels en stoommandjes. De kan is vaatwasser bestendig.

Naar de Babymoov Nutribaby Plus keukenmachine

5. Philips Avent SCF862/02 – Stomer/ blender

En alweer de laatste in het rijtje beste babycook. Ook van het merk Philips Avent, en daar zijn we blij mee. Dit apparaat is namelijk zeer voordelig geprijsd. Je maakt eenvoudig verse maaltijden voor je kindje. Hierbij bepaal je zelf de fijnheid. De Philips Avent stomer/ blender kan ook opwarmen en verwarmen. Dankzij de grote waterreservoir opening kun je dit model gemakkelijk vullen en schoonmaken. De kan, het deksel en het mes mogen in de vaatwasser. Je ontvangt er een spatel, bewaarkan, voedselmand en receptenboekje bij. Zo probeer je de nieuwste en lekkerste recepten voor baby uit.

Bekijk de Philips Avent SCF862/02 – Stomer/ blender

Hierboven stonden de beste baby cookers, gesorteerd op bestverkocht en gebruikerservaringen. Er zijn echter nog veel meer van dit soort apparaten verkrijgbaar. Voor de prijs hoef je het niet te laten: bovenstaande apparaten zijn verkrijgbaar voor een prijs die varieert van €75 tot €170. Dat past binnen elk budget.


Oud & Nieuws 2018
De artikelen op deze website zijn van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. Raadpleeg bij medische problemen of vragen altijd een arts of verloskundige. *Policy* *Disclaimer*

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.