Beste babyphone 2019: test & review

Met een babyphone kun je baby altijd in de gaten houden. Moderne babyfoons werken niet alleen met geluid maar ook met beeld. De beste babyfoon 2019 is door de Consumentenbond en ouders beoordeeld. Ook de website kieskeurig.nl besteedt hier aandacht aan. Ontdek welke babyphone bij jouw situatie past.

Het gebruik van een babyphone

Een babyphone is er in vier verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een analoog of digitaal model (alleen geluid). Dan is er nog de babyfoon met camera en die met wifi. In dit laatste geval kijk je via de smartphone naar je kindje. Het bereik en ontvangst is bij een digitale babyfoon vaak een stuk beter. Sommige modellen zijn volledig storingsvrij.

Beste babyphone 2019

Op zoek naar de beste babyphone van dit moment? We hebben hier twee artikelen over geschreven.

Babyfoon review: hier vind je de beste babyfoons met of zonder camera. Een uitgebreid artikel dat rekening houdt met de Consumentenbond test.

Beste babyfoon: overzicht van de best beoordeelde en best verkochte babyfoons. Ook nu weer modellen met of zonder camera.

Bezoek een van deze twee artikelen en ontdek de beste babyphone 2019.


Oud & Nieuws 2018
De artikelen op deze website zijn van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling. Raadpleeg bij medische problemen of vragen altijd een arts of verloskundige. *Policy* *Disclaimer*